16 April 2012

.. and i choose to be silent.





- Mereka lunch, dan saya memilih untuk stay di makmal. Sambil-sambil dengar The Heart Asks Pleasure First (piano), terhasil ini.

- Next time saya lukis yang menutup aurat. Yang atas ni Chinese Budhha kot..

- ..and I choose to be silent.

- OL, skang mutiara pun dah lama tak main dengan ms.paint

- Kadang bila dah terlalu biasa, tumpul segala rasa. Penat bercampur tawar (hati).

- Dulu, pernah berSignature khat berbentuk seperti bunga ros tu,,signature yg beridentiti -mutiara..

- Heh. nak mula post banyak2 semula since rasa nak stop fb (selama ni dok bebel kat fb). Maybe saya nak tukar address blog jugak.


 

11 org kaki bebel buat bising:

azmnor said...

Salam...,

sometime it better be silent....allahua`lam

Cikli said...

In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends.

oranglidi said...

patut a bersin, ade org sbut nama rupanya. hehe.

wah, lawa lukisan. dan tulisan.

smoga brjaya dlm ke'silent'nan itu. hehe

Pencari Allah said...

Lakukan yang terbaik untuk dirimu teman :)

HEROICzero said...

Diam itu satu pekak paling sunyi , kadang boleh jadi bingit paling kuat .

Lama tidak ke sini . Salam untuk kamu . =)

Pembunuh Tanpa Bayang said...

kadang kadang diam itu lebih baik.

lama sudah tidak singgah ke sini terlalu banyak urusan.

cantik lukisan tu,mutiara =)

kalau tukar adress blog,mohon do khabarkan juga kepada aku ya sahabat. =)

moga yang indah indah buat kamu ya.

fuad ansari said...

lukisan lawa..
tulisan lawa..
tandatangan pun lawa..

ok lengkap.. (",)

xpelah nak senyap pun.. yang penting senyap dalam ketakwaan.. (",)

Titisan Hujan said...

ntah nape rasa sumthin jeee

Abg Stalker said...

awk..:)nti add la fb kita.bole bebel sama2.