24 February 2011

U've been spotted!!


 Dengan Nama Allah swt Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani.

 Just wanna say, Mr Khairi a.k.a En Kubakoya, U've been spotted! ahaha~ Saya suka cara penyampaian En Kubakoya ni  kat blog dia. Selalunya Mutiara dok jadi silent reader aje, skang ni je baru berani nak komen n conteng2 kat blog dia.. Nway, Mutiara suggestkan blog En Khairi ni, best2..  

Lagi satu, dia ni penulis buku a.k.a Xarine :)
suke2!~

Nah, Mutiara tampal satu bebelan dari En Kubakoya ni :)
 

klik utk besar kan


Seyesly, I'm touched!

:)


Ali 'Imran : 14: "Dijadikan indah pada (pandangan) manusia kecintaan kepada apa-apa yang diingini, yaitu: wanita-wanita, anak-anak, harta yang banyak dari jenis emas, perak, kuda pilihan, binatang-binatang ternak dan sawah ladang. Itulah kesenangan hidup didunia dan disisi Allah-lah tempat kembali yang baik (syurga)."


Sayang selalu!~


Mutiara 

5:17 pm ~Hujan lebat mencurah-curah ke ladang gandum~


9 org kaki bebel buat bising:

mofaizmz said...

blog incik kuba memang best.. saya start lekat kat blog dia lepas baca cite maryam dalam tu..

Afida Anuar said...

Mutiara, saya kenal Incik Khairi ni sejak awal2 pembabitan saya dalam blog. Dalam 2008. Bulan puasa tahun tu juga, saya dijemput untuk berbuka puasa bersama beliau dan zaujah beserta seorang lagi teman beliau. Incik Khairi ni, walaupun waktu tu kiranya baru lagi kenal, rasa macam dah lama..

Zaujah dia pun, ya Allah mesranya..seronok kenal dengan khairi sekeluarga.. chewahh lebih2 pulak cerita pasal Incik Khairi ni..hehe

Afida Anuar said...

Oh yer..blog beliau adalah blog seruan ke arah kebaikan yang paling santai pernah saya baca..... seronok...

Mutiara Bernilai said...

@ mofaizmz

best2, saya suka cara dia yang skejap serius skejap lawak tu..

Mutiara Bernilai said...

@ Afida Anuar

Wahh.. sampai mcm tu skali ye? bestnya, bile kite sesame blogger saling jg ukhuwah.. aish, afida, nati kite jumpa nak x ? :)

Afida Anuar said...

insyaAllah mutiara...kalau ada jodoh.
Mutiara di mana ya?

Fida di putrajaya...in case kalau plan nk mai cni, roger2 la;)..

Mutiara Bernilai said...

mutiara kat area Semarak, kije kat UTMKL :)

bley gak kan kite jupe2..mest best :)

Afida Anuar said...

Ooo.. tak pernah pi situ. Fida kerja kat cyberjaya. Menyewa rumah je di putrajaya ni..

insyaAllah.... kalau ada jodoh... nnti boleh arrange

Mutiara Bernilai said...

ohh..ok2.. nati kite ex change no fon okies :)

insyaAllah, ade jodoh, kite jupe neh..