18 March 2011

Untuk Cik Tuan Belog Salfiza ! Sunah Sakura nak tak?



Hasil kerja setelah pening hantar ERGS Proposal 
Conteng2 kat paint n tambah words kat CS2

Aishh..



Bebelan Mutiara : Buat baik di balas baik! :)



21 org kaki bebel buat bising:

Mutiara Bernilai said...

men warne2..
td ramai staff yg len dok tanye..
"awat dok bukak paint?"

Sunah Mohammad said...

taknaklah...hahahaha~ kalo de bunga sakura je nak...:p

Mutiara Bernilai said...

@ Sunah Mohammad

hahaha..,
tau, angah mesti nak kne ade sakura

xnak la..

xpandai wat..

huhu~

Frodo Baggins said...

weeeeee ~

p/s: buat baik di balas baik! woha

Afida Anuar said...

Pandai jugak mutiara melukis yer...

Salfiza said...

ahahaha tenkiu kEna chomot!!!

Sunah Mohammad said...

hehehe...takpe2..kang tak terguna pulak..huhuhu~

Kakzakie said...

Ewah.... bila ada masa dapat juga idea nak mencanai jadi cantik. Kreatiflah....:)

Frodo Baggins said...

cantik :)

buat jahat dibalas x berapa nak baik
ehkekekekkekeke

Siti Nurhayati Dollah said...

Cantiknya. alo looo..cutenya

Mutiara Bernilai said...

@ Frodo Baggins

buat chumel di balas chumel

:P

Mutiara Bernilai said...

@ Afida Anuar

eheh..ni kije mase penat mngadap jurnal n research paper..

Mutiara Bernilai said...

@ Salfiza

Thanx to u too dear..

Mutiara Bernilai said...

@ Kakzakie

heheh..*malu*
sgt2 kbudak-budakan..

Mutiara Bernilai said...

@ Qaseh dalia adelia

ouhh..ni die dah dtg pminat pink :)

Mutiara Bernilai said...

@ cik blink blink

chumut la..

Mutiara Bernilai said...

@ Siti Nurhayati Dollah

*malu!*

thanx dear..