29 June 2011

i believe~


Pagi tadi hujan, layan hujan sambil tulis lirik lagu ni,
Lagu kegemaran dari mula belajar bahasa jepun (Form 1) till now. ouh, hampir 10 tahun, tetap setia!
*Tulisan kanji yang tak berapa nak kemas, Aish!

song by Y. Yuko

itu aje, nak sambung kerja,
okbai!


21 org kaki bebel buat bising:

s a r said...

InsyaAllah :)

cari mencarilah or sudah tersedia ada di depan mata? :D

FasiHaH SupiaN said...

nak pi search lagu tu laaaa

EL MARIACHI said...

cik PEARL pandai tulis bahasa Jepun?very widen knowledge la..

delarocha said...

boleh tolong translate kan?

RepublicAku said...

apa2hal mesti nak post 1 kan....keh3

oranglidi said...

I believe, someday i will luv someone who's by my ....?

lawa tulisann

Afida Anuar said...

Ohh, nanti boleh ajarkan bahasa jepun ya?

my dear mutiara..apa maksud tu? he he maklumlah akak tak pandai bahasa jepun;)

Pembunuh Tanpa Bayang said...

eh,pandai menulis dalam bahasa jepun?


kagum!

ariana's said...

sis mutiara, kena jadi penterjemah untuk akaklah nampaknya..sbb yg dapat difahami hanya lah beberapa patah perkataan je kat situ..huhu..

fuad ansari said...

I believe, someday i will luv someone who's by my side...

benar.. jodoh itu dekat.. (",)

p/s:lawa tulisan.. (",)

Bidadari Syurga said...

tulisan kanji... awak pandai ya....? hebat... nanti bila kita dah free kita google Y.yuko manalah tahu ada kat youtube kan...?

p/s: awak suka ya lagu tu...? nanti kita dah dengar kita reply kat sini balik...

ahmad humairi said...

assalamualaikum,

saya percaya pada bebelan mutiara.

JARI YANG TERBARAI said...

Lu hujan tulis lirik, gua hujan kuyup atas moto 3 jam kat highway, rasa nak demam ni

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

ermm...pagi tadi pun hujan di sini..

iKhRam said...

wow.. bestnye leh main tulis2 tulisan bahasa luar..

apapun
kuasa masa depan kita tak tau.. lalui dgn tabah k?

nurkass said...

yesss..i believe too..
"i believe i can fly...:)

Cikli said...

nihon-go best desu

JIJI YU said...

laa tulisan ke tu..

Mawar Berduri said...

cantik tulisan tu..

ghost writer said...

wow!rupanya sudah begitu fasih dengan bahasa jepang selama ini.kalau aku punya kelebihan itu pasti aku sudah dihantar bertugas pada diplomat.