12 November 2011

Dandelion Cinta






When I remember you, I will not stalk your profile or read your blog or google your name, but I'll say "Astaghfirullah" and repent. May Allah save me and you.

Ameen Misran - Langit Ilahi


******************************

Saya kepingin amat meniup debunga dandelion, mencuba sedaya mampu dalam 2 tahun ini untuk menjejak bumi UK (kena pulun study la ni =_=" ). Doakan saya!

oh. mahu juga ke Baitullah!

23 org kaki bebel buat bising:

aimie amalina said...

bawa mimi jugaaakkk!
heeeeee =]

Salfiza said...

gd luck kamu!ekekee

april said...

hurrrrmmmm....
hurrrrrmmmm...

hurm,gud luck dengan study,dengan impian.saya jeles dengan orang yang dapat berjalan jauh ni..hehehe

Mehmed - said...

selamat berjuang..apa lagi pulun lah..Ahaks!

HEROICzero said...

All the best , Ameen . =)

Abd Razak said...

Assalamualaikum MB...

Bila sudah ke UK tu senang nanti nak ke Baitullah...moga Allah permudahkan

Mutiara Bernilai said...

@ aimie amalina

heheh..nati nanes mak mimito,, :P doakan bunda tau!

Mutiara Bernilai said...

@ april

erk. bukan april study oversea ke?
study medic kan dear?

Mutiara Bernilai said...

@ Mehmed -

heheh,,pulun pun mcm x pulun,,

Mutiara Bernilai said...

@ HEROICzero

alhamdulillah. Ameen :D

trimas kamu,

Mutiara Bernilai said...

@ Abd Razak

Saudara Razak,
amin, amin amin ya rabb..
memang nak p kedua2 tempat tu.

habibi qalbi said...

wah!nak ekot juga meniup dandelion bersama kamu..rndu bebelan kamu!=)

Afida Anuar said...

Fida kepingin juga nak ke UK.... sambung belajar (berangan)... nanti kalau dah sampai sana, tunggu fida ya mutiara!

maCy said...

ya Allah indahnya kata2..

Sizzling Suzai said...

woww....suke ayat2 manis brsulamkan agama di sini =)) i came via ncik aiman nu..good luck in whatever u r doing frend..

nusrah said...

Assalamualaikum ukhti..
first time singgah kat blog ni, terus suka! jumpe link blog ukhti kat tumblr. heh.

Moga hati dekat dengan Allah selalu. =)

p/s : oh, ya! Salam taaruf ;)

Mutiara Bernilai said...

@ habibi qalbi

B,
meh B meh,,
kite tiup dandelion same2 sambil mutiara bebel sampai kamu penat. :P

Mutiara Bernilai said...

@ Afida Anuar

baek! kite usaha same2 neh kak..
angan2 itu kite usahakan menjadi nyata ya! insyaAllah, amin ya Rabb

Mutiara Bernilai said...

@ maCy

:)

kepada Tuhan juga di kembalikan segalanya..

Mutiara Bernilai said...

@ Sizzling Suzai

hi dear!
thanks sbb singgah sini. :)
u, take care too neh!

Mutiara Bernilai said...

Wa alaikum salam ukht habibati :)

insyaAllah, sama2 kite mengepung dunia maya dengan kebaikan ya?

syukran jiddan sebab sudi singgah.

salam taaruf juga ukht :D